Jdi na obsah Jdi na menu
 


Red Sea Reef Systems

Mořská akvária Red Sea byla navržena s cílem nabídnout vám mořské akvárium jednodušeji než kdykoliv předtím. Ať už jste začátečník nebo pokročilý akvarista široká škála mořských akvárií Red Sea naplní a možná i překročí vaše nejnáročnější požadavky a očekávání.

Red Sea nabízí dva základní systémy mořských akvárií a to



Red Sea REEFER ™
Systém REEFER series ™ pro útesové akvárium poskytuje jak pokročilým akvaristům tak začátečníkům systém s pevným základem pro budování plně vybaveného mořského akvária s možností výběru jednotlivých komponent dle vašich preferencí nebo našeho doporučení.

Red Sea Reefer

 

 

 

 

 



Red Sea MAX® 
Systém Red Sea MAX® je kompletní REEF SPEC® systém poskytující vše potřebné, aby vám umožnil vychutnat krásu a rozmanitost vašeho vlastního kousku prosperujícího korálového útesů bez obav o výběr jednotlivých komponent a jejich kompatibility.
max-nano-side.jpg
 



Produktová řada REEFER™ od Red Sea poskytuje pokročilým akvaristům solidní základnu pro vybudování plně vybaveného mořského akvária.

Řada Red Sea REEFER™ kombinuje současný/moderní přístup, bezrámové a ultra čiré skleněné akvárium spolu se stylovým podstavcem, s kompletním systémem cirkulace vody včetně profesionální filtrace ("sumpu") a integrovaného doplňování odpařené vody (ATO) a unikátní tichý Red Sea systém koloběhu vody.
Neváhejte nás kontaktovat pro cenovou nabídku na dovybavení akvária jednotlivými komponenty jako je osvětlení,odpěňovač,čerpadla a případně další komponenty.Při zakoupení setu a dovybavení akvária u nás zakoupenými komponenty sleva -10 % z ceny setu Red Sea Reefer. Dokážeme nabídnout dovybavení setů Red Sea Reefer v mnoha cenových relacích vyzkoušenými a kvalitními komponenty.Při zakoupení setu Red Sea Reefer přímo u nás v prodejně máte možnost odebrání kvalitní mořské vody pro první napuštění Zdarma stejně tak naplnění nádržky pro doplňování odparu první náplň také Zdarma.Samozřejmostí při zakoupení setu Red Sea Reefer je e-mailová a telefonická podpora po celou dobu vlastnictví u nás zakoupeného akvária.

Řada REEFER ™ spojuje moderní, bezrámové akvárium z ultra-čirého skla  se stylovou skříňkou a komplexním systémem filtrace, včetně profesionální filtrační nádrže s integrovaným automatickým dopouštěním odparu Red Sea unikátním tichým systémem přepadu. Začlenění technologie původně vyvinuté pro Red Sea all-in-one MAX® systémy, 
Série REEFER ™ je určena pro snadnou obsluhu a zároveň umožňuje pokročilým akvaristům nainstalovat neomezený výběr osvětlení, filtrace, čerpadel a  vytvořit vlastní jedinečný systém.

Koncepce Red Sea REEFER ™ XL

Red Sea Reefer ™ XL 425 a Reefer ™ XL 525 jsou modely o 7,5 cm širší než běžný Reefer ™ 350 a 450, což vám 
umožní vytvořit lepší aquascaping a přitom poskytuje dostatečné množství vody a prostoru pro vaše obyvatelům akvária. 
Oba mají také úměrně větší filtraci.

reefer_525_blackweb_.jpg

Koncepce Red Sea REEFER ™ De luxe

REEFER ™ Deluxe zahrnuje zcela nové AI Hydra 26 ™ HD LED a speciální montážní držáky pro systém Reefer připravené výhodně v jednom balíčku. AI HD jednotka Hydra 26 ™ poskytuje nejmodernější LED technologii, která nabízí celé spektrum, 7 barev LED konfigurace tohoto svítidla dává věrnou reprodukci barev a velké množství světelných efektů. Řídicí systém revoluční dynamicky upravuje intenzitu, kterou disponuje každá barva LED využitím energie, která není používána  jinými barevným kanálem, umožňuje vybrané kanály, které mahou být nastaveny až do výše 100% výkonu.
Osvětlení je plně ovladatelné pomocí vestavěného WiFi, které je kompatibilní s iOS a Android nebo s jakýmkoli WiFi s podporou Mac nebo PC. Na zakázku vyrobený montážní systém šrouby pevně uchycený na zadní stěnu nádrže může být otočen do vzpřímené polohy v průběhu reefscapingu nebo jiné údržby nádrže. REEFER ™ Deluxe je k dispozici v 6 modelech s 1, 2 nebo 3 LED jednotkami.

Red Sea Reefer de luxe

Mořská akvária Red Sea Reefer jso u vhodná i pro úplné začátečníky a při odborném vedení zkušeným mořským akvaristou může mít svůj korálový útes doma každý. Mořská akvária Red Sea reefer je jednoduchá skládačka.

Co obsahuje Red Sea REEFER™ :

  • Bezrámové akvárium, ultra-čiré, s broušenýmí hranami
  • ​Elegantní kvalitně vyrobenou Red Sea skříňku
  • Profesionální filtrační nádrž s konstantní výškou hladiny pro odpěňovač a filtračními ponožkami 
  • Tichý, regulovatelný systém odtoku do filtrace s nouzovým přepadem
  • Integrovaný automatický top-up systém se zásobníkem (doplňování odpařené vody)
  • Sestava připraveného potrubí k montáži - není zapotřebí lepení

Mořská akvária REEFER ™ jsou vyrobena ze silného skla s broušenými hranami, ultra-čiré sklo podporuje jejich elegantní a moderní bezrámový design.

Red sea reefer bezrámové akvárium

Akvárium sedí na základně skříňky a jakoby "plave" nad skříňkou, která plynule navazuje na obrys skla.

Red Sea reefer design

Skříňka z kvalitního lamina, kde je umístěna filtrační nádrž  (a ve větších modelech také zahrnuje vyhrazený, ventilovaný prostor pro chladicí jednotky) je elegantně uzavřena dvířky se speciální povrchovou úpravou epoxidovou barvou odolnou vůči vlhkosti.

Systém REEFER ™ řešení filtrace

Odnímatelné přepadové hřebeny obklopují horní přepadový box umístěný uprostřed akvária kde jsou přepadové trubkya návratová trubka s tryskou pro čerpání vody z filtrace zpět do akvária.

Přepad Red Sea reefer

V případě ucpání v regulovatelné přepadové trubce, další nouzové přepadové potrubí poskytuje neomezený volný pohyb akvarijní vody přímo do filtrační nádrže.

Filtrace Red Sea reefer

Při vstupu do filtrační nádrže voda prochází mechanickou filtrační ponožkou před vstupem do hlavní filtrační komory, která udržuje konstantní výšku vody, takže je vhodná pro různé typy odpěňovačů a případné další filtry.

filtrační ponožka

Aby se odstranily případné vzduchové bubliny, které mohou uniknout z odpěňovače voda prochází jednoduchou kaskádou 
na své cestě do komory návratového čerpadla.
 
 
Aby byla zajištěna konstantní hladina vody v prostoru výtlačného čerpadla, všechny filtrační nádrže REEFER ™  jsou vybaveny integrovanou automatickou top-off jednotku, která zaručuje stálý a stabilní průtok vody v celém celého systému.Doplňování odpařené vody se dodává se jako kompletní souprava, všechno potrubí je připraveno k montáži bez nutnosti jakéhokoliv lepení.

Doplňování odpařené vody