Jdi na obsah Jdi na menu
 


LED svítidla pro mořské akvárium Pacific Sun

Vážení zákazníci,
nově v nabídce moderní LED svítidla Pacific Sun.Svítidla jsou dostupná .......
phobos5.jpg

Vážení zákazníci,
nově v nabídce moderní LED svítidla Pacific Sun.Svítidla jsou dostupná v několika různých
modelech a to BLACK PHYTON,METIS,PHOBOS,DEIMOS.Použití LED osvětlení v mořské akvaristice částečně řeší problém s vysokým zahříváním vody.Nízká spotřeba elektrické energie.Dlouhá životnost více jak 50 000 hodin.Výměna LED za HQI svítidlo 100 W LED nahradí 150 - 175 W HQI.
 

Pacific Sun Black phyton


Svítidla Pacific Sun Black Python  Master & Slave (řídící a řízená) jednotky jsou osazeny Led čipy Cree XP-G v nejvyšší kvalitě, tyto modulární jednotky přinášejí výkon, eleganci a efektivitu v domácím mořském akváriu. Black Python Master je řídící jednotka, která  posílá všechny příkazy ke každé modulární jednotce Slave pomocí datového kabelu. S využitím moderních bezdrátových technologií Bluetooth, ovládáte pomocí vlastního PC,notebooku,chytrého telefonu,nebo dodávaného mikropočítače  X-Screen-LCD 7" s dotykovou obrazovkou ,software který dává uživateli možnost nastavit východ a západ slunce, dobu trvání a čas, 28 denní lunární cykly a intenzitu svitu měsíce, kontrolovatelnou intenzitu a barevnou teplotu osvětlení, stejně jako  vlastní uživatelské definované body PAR Intenzitu světla v celé fotoperiodě.
 

Perfektní zpracování svítidel

K jednomu modulu Master je možné připojit až 10 ks modulů Slave
 

Svítidlo Pacific Sun Metis

Každá Black Python modulární jednotka má samostatně ovládané ventilátory, které teplo od diod odsávají nahoru pryč od vodní hladiny. To výrazně snižuje zahřívání akvária.
Větráky jsou extrémně tiché- pouze 17dBA na plný výkon!
Jeden modul Phyton osvítí 70-80 cm délky akvária.
hloubka vody do 50 cm modely 110 W
hloubka vody do 65 cm modely 160 W
hloubka vody do 80 cm modely 200 W
rozměry modulu Master a Slave  380x190x80 mm
Svítidla Black  phyton v několika variantách najdete ZDE

 

Svítidlo Pacifis Sun Metis 2x 100 W

Svítidla Pacific Sun Metis CRP 100 W s nejnovějšími led-čipy Cree XP-G white led a XM-L Cree led ideální pro SPS a LPS akvária.Toto svítidlo vychází ze zkušeností se stavbou a designem předchozích modelů,je použito nejkvalitnějších materiálů, výrobce vytvořil perfektní svítidlo s výjimečným výkonem a přijatelnou cenou.Tyto světla jsou určená pro akvária s tvrdými korály SPS,LPS a měkkými korály.  Každá lampa má zabudovaný počítač
který dovoluje  plně ovládat integrovaná LEDKOVÁ POLE  - dovolující Vám simulovat východ a západ slunce, měsíční osvětlení, a mnoho jiných hodnot.
 

Svítidlo Pacific Sun Metis

 

Tabulka použití svítidla Metis


Metis je první LED lampa zhotovena ze čtyř druhů Cree LED:
- XP-G 5 Watt Cool White 139lm/W
- XP-G 5 Watt Neutral White
- XP-E Blue 3 Watt
- XP-E Royal Blue 3 Watt 500mW/W
Každý panel má  100 W LED - které jsou rovnocené cca 175- 200 W HQI výbojce.
Svítidlo se vyrábí v několika variantách ZDE včetně verze pro sladkovodní akária ZDE.

Svítidla Pacific Sun Metis XM 150 W výkonější verze svítidla Metis s nejnovější technologií LED najdete ZDE

 

Svítidlo Phobos

Svítidla  řady Phobos / Deimos jsou  nejprestižnější a nejpokročilejší modely, které kombinují efektivní LED panely a osvětlení  zářivkami T5.Jejich kompaktní a moderní design a high komponenty použité na jejich výrobu z nich v současné době dělají jeden z nejlepších produktů pro mořské akvárium - sloužící k osvětlení nádrží pro náročné SPS korály.
Každé svítidlo je vybavené externím počítačem s LCD dotykovou obrazovkou 7 " v High Definition, který komunikuje bezdrátově se svítidlem(přes vestavěný modul Buetooth).  Počítač pracuje na operačním systému Windows  umožňuje prohlížení webu,instalaci vlastních
aplikací - to vše s rychlým 1GHz procesorem a velkou pamětí s kapacitou 2 GB to poskytuje dostatek místa pro uložení souborů, fotografií nebo videa.Se speciální aplikací,počítač může automaticky stahovat aktualizace softwaru,které jsou k dispozici pro kontrolu svítidla (připojení k WIFI síti).
 

Svítidlo Phobos


Svítidla Phobos / Deimos jsou plně modulární - všechny elektronické součástky jsou připojeny ve svítidle konektory bez  zbytečného pájení.Každý prvek - jako vnitřní počítač (počítač, zodpovědný za řízení osvětlení a elektroniky), digitální LED ovladač, 1-10V T5 řídící modul může být rychle odpojen - a vyměněn podle potřeby (aktualizování paměti, výměna LED panelu za silnější / novější, atd.)Samozřejmě výrobce poskytuje plně profesionální pomoc on-line - a pokud je to nutné, záruční / pozáruční servis - a technickou podporu pro
nastavení a konfiguraci každého svítidla.
 

Svítidlo Deimos


Svítidla PHOBOS najdete ZDE.Svítidla DEIMOS najdete ZDE.

Svítidlo řady PANDORA XM

Svítidlo používá nejnovější Cree XM-L instalováné v celkem třech LED panelech (s příkonem až 150 W každý) a také  4 trubice T5  54 wattů. T5 jsou ovladatelné vestavěným předřadníkem, který je umístěn v tomto elegantním svítidle. Stejně jako ostatní Pacific Sun svítidla  jsou ovládány úplnou bezdrátovou komunikaci mezi lampou a počítačovým systémem pomocí Bluetooth rozhraní, které poskytuje naprogramovaní východu a západu slunce, PAR, lunární osvětlení.Každý panel má 12 kusů CreeXM-L (až 10 W každá),6 ks royal blue (až 3,3 W každá),6 ks Cree XP-E až 3,3 W každá) až 150 W na panel.Jeden LED panel svítidla nahradí výkon 250-300 W HQI, ideální pro SPS akvária délky 160 cm a do výšky 80 cm vodního sloupce

 

pandoraxm5.jpg

pandoraxm4.jpg

rozměry 1250 x 400 x 50 mm
napětí sítě 220/110 V
550 W

Svítidlo PANDORA XM najdete zde

Dále nabízíme příslušenství ke svítidlům Pacific Sun,které najdete ZDE

Co umí svítidla Pacific Sun.
Spojení svítidla s počítačem probíhá pomocí přiloženého softwaru přes rozhraní Bluetooth podporovány jsou operační systémy Windows XP,Vista,7.
U svítidel je možné provést mnoho nastavení viz. níže
 

Čas a aktuální datum

software3.jpg

Zde vidíte čas a datum nastavený v počítači svítidla v reálném čase.Použitím tlačítka SET můžete změnit nastavení měsíčního svitu pokud je čas stanovený mezi západem a východem slunce.
 

Východ/Západ slunce nastavení

software4.jpg

Východ/Západ slunce nastavení
Zde můžete nastavit čas západu slunce,délku východu a západu slunce (definováno v minutách).Kliknutím na tlačítko Probe můžete kontrolovat individuální hodnoty parametrů uložené v počítači svítidla.Kliknutím na tlačítko uložíte definovanou hodnotu v paměti svítidla.

Nastavení výkonu LED panelu a berevné teploty

software5.jpg


Zde můžete nastavit maximální svítivost svítidla během dne a také změnit průměrnou teplotu barvy světla vydávaného svítidlem.Umožňuje změnit barevnou teplotu světla s pomocí různé
kombinace výkonu modrých a bílých diod.

Nastavení měsíčního světla

software6.jpg


Svítidlo simuluje měsíční světlo,dodržuje celý 28-denní měsíční cyklus (v souladu se skutečným kalendářem měsíčního svitu).Maximální svítivost pro úplněk může být nastavena v této sekci.Můžete nastavit poslední úplněk nebo použít předprogramovanou datovou tabulku simulující přírodní měsíční cyklus.


Tabulka fotosyntetické aktivní radiace (PAR)
 

software7.jpg

 

Umožnuje nastavit hodnotu PAR v mnoha krocích dle zadaných časů a výkonů bílého a modrého kanálu LED.
 

Svítidla Pacific Sun jsou ukázkou použití moderních technologií v mořské akvaristice umožňující nám dosáhnout co nejlepších výsledků při chovu korálů a hlavně snížení provozních nákladů na elektřinu přibližně o 50% při našem krásném hobby.